SOUND STORIES ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 1/4 ΚΑΙ EVENTS 1 ME 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

logo_soundstoriesapopeiramasmallΕπειδή εσείς το ζητήσατε – κι εμείς το ακούσαμε – η προθεσμία υποβολής των ΑΙΤΗΣΕΩΝ για συμμετοχή στο SOUND STORIES θα παραταθεί μέχρι την Παρασκευή 1/4 στις 17.00, πριν την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00. Και μετά… Παράσταση μετά την παράταση: ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ στις 23.00.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Παρασκευή 1/4 στις 23.00 και Σάββατο 2/4 στις 22.00 “ΕΓΩ ΓYΡΙΣΑ ΓΙΑ ΣEΝΑ”
Η underground θεατρική παράσταση του Νικόλα Ντάβα, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και για δυο μόνο παραστάσεις στο Πείραμα.

Σάββατο 9/4 στις 21.30 “Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ”
Ο φοβερός και τρομερός κύριος Tenorman, μέσα από την πολύχρονη περιήγηση του σε μουσικές διαδρομές κάθε λογής – από όπερα και κλασική μέχρι LOONATTACK(!) και πίσω – συνέθεσε αυτή την πρωτότυπη, ξεκαρδιστική, απαιτητική μουσική παράσταση.
Μόνο για ένα βράδυ…

Κυριακή 10/4 στις 21.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ του BARON ANASTIS VAN HUSTLER solo + Lady Lazarus A VOUS!
Με Βερολινέζικο αέρα και μετά από πολύμηνη απουσία από την Ελληνική Σκηνή, την ημέρα παράδοσης των ταινιών ο Baron θα παίξει και θα τραγουδήσει.
Μετά από δύο χρόνια, ο Baron Anastis van Hustler (Vintage&Used) επιστρέφει από το Βερολίνο σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα για ένα προσωπικό σόου! Θα ακουστούν κομμάτια δικά του και των Vintage and Used, καθώς και ακουστικές διασκευές κομματιών των Korn, Joanna Newsom, Jacobites, Wipers, Pixies, Johnny Thunders και άλλων. Μαζί του οι Lady Lazarus, με τις ιδιαίτερες μελωδίες τους σε βιολί και κιθάρα.

Για τις δυο προαναφερθείσες ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ το εισιτήριο θα είναι 10 ευρώ, και 6 ευρώ για τα μέλη του Πειράματος.
Για τη ΣΥΝΑΥΛΙΑ το εισιτήριο θα είναι 6 ευρώ.
Όσοι θα επιθυμούσαν να παρευρεθούν και στα τρία events, έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 2/4 να προμηθευτούν από το Πείραμα ενιαίο εισιτήριο εκδηλώσεων κόστους 16 ευρώ, αντί 26.

WORKSHOPS

To Σάββατο 2/4, όλη την ημέρα, θα πραγματοποιηθεί το workshop “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Α ΤΟ Ζ”
Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς προκειμένου να γυρίσει μια μουσική ταινία. Εισηγητής: Γιάννης Κουφονίκος.
Κόστος: 25 ευρώ και για τα μέλη του Πειράματος 20 ευρώ.

Τετάρτη 13/4 στις 18.00: Workshop ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στο Studio της Sonic Ark (δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

ΟΜΙΛΙΑ

Κυριακή 3/4 στις 12 το μεσημέρι: ΟΜΙΛΙΑ της ΕΛΕΝΗΣ ΓΛΥΚΑΝΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ με θέμα: “Πολιτιστική Κρίση”. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 16/4 στις 19.00: Προβολή των μουσικών ταινιών που διαγωνίζονται στο Πείραμα! Η είσοδος είναι ανοιχτή σε όλους και σας προσκαλούμε να ψηφίσετε για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ.

PARTY

Σαββατόβραδο 16/4 PARTY “THE NIGHT BEFORE”, μετά τις προβολές και πριν τις βραβεύσεις! DJ PENGUIN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *